Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Crunch (Cherry Pie Fillings)
Zutaten für 100 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gButter Print Sure
5 x ca. 450 gCake Mix Yellow #10
1 x ca. 450 gCoconut Sweetned Pre
14 x ca. 450 gPie Fil Cherry #10
die Zubereitung:

Pan: 18 By 26 Inch Sheet Pan Temperature: 35O F. Oven

1. Spread About 3 1/2 Qt Filling In Each Greased Sheet Pan. Sprinkle Lemon Juice On Top Of Mixture In Each Pan.

2. Combine Cake Mix And Coconut; Add Butter Or Margarine; Mix Until Crumbly.

3. Sprinkle About 2 3/4 Qt Mixture Over Each Pan.

4. Bake 50 Minutes Or Until Lightly Browned.

5. Cut 6 By 9.

Filling.

Coconut.


Anmerkungen zum Rezept: