Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Butter Print Sure |
5 x ca. 450 g | Cake Mix Yellow #10 |
1 x ca. 450 g | Coconut Sweetned Pre |
14 x ca. 450 g | Pie Fil Cherry #10 |
Pan: 18 By 26 Inch Sheet Pan Temperature: 35O F. Oven
1. Spread About 3 1/2 Qt Filling In Each Greased Sheet Pan. Sprinkle Lemon Juice On Top Of Mixture In Each Pan.
2. Combine Cake Mix And Coconut; Add Butter Or Margarine; Mix Until Crumbly.
3. Sprinkle About 2 3/4 Qt Mixture Over Each Pan.
4. Bake 50 Minutes Or Until Lightly Browned.
5. Cut 6 By 9.
Filling.
Coconut.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|