Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Butter Print Sure |
5 x ca. 450 g | Cake Mix Yellow #10 |
1 x ca. 450 g | Coconut Sweetned Pre |
14 x ca. 450 g | Pie Fil Peaches #10 |
Pan: 18 By 26 Inch Sheet Pan Temperature: 350 F. Oven
1. Spread About 3 1/2 Qt Filling In Each Grerased Sheet Pan Sprinkle Lemon Juice On Top Of Mixture In Each Pan.
2. Combine Cake Mix And Coconut; Add Butter Or Margarine; Mix Until Crumbly.
3. Sprinkle About 2 3/4 Mixture Over Each Pan..
4. Bake 50 Minutes Or Until Lightly Browned.
5. Cut 6 By 9.
Filling Or 1/2 Recipe Peach Pie, (I03600, I03700, I03800, And I03900).
Coconut.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|