Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Big Soft Pretzels
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffeldry yeast active
1 1/2 TasseLukewarm water, 110F
egg beaten
1/4 Tassevegetable oil
5 TasseHot Roll Mix
egg beaten
2 Esslöffelsalt coarse
die Zubereitung:

Preheat oven to 425F. Lightly grease 2 large baking sheets. In a bowl,

dissolve yeast in lukewarm water. Blend in 2 eggs and oil. Add 5 cups

Hot Roll Mix. Stir well. Add more Hot Roll Mix to make a soft dough.

Knead about 5 minutes, until dough is smooth. Roll dough into ropes about

1/2 inch in diameter and 18 to 24 inches long. Form into pretzels.

For

sticks cut dough into 5 to 6 inch lengths. Place on prepared baking sheets. Brush with beaten egg and sprinkle with salt. Bake immediately

12 to 15 minutes, until brown and crisp.


Anmerkungen zum Rezept: