Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice and Chicken [Or Turkey]
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseBrown rice; * see note
1 2/3 TasseLiquid; (water + chicken bro
1 Teelöffelcurry powder
1/4 Teelöffelred pepper flakes
3 kleinCarrots sliced
celery chopped
1 kleinLeek or onion, chopped; (mos
1 TasseFresh kale; chopped
1/2 Tassemushrooms fresh, chopped
5 x ca. 30 gCooked chicken or turkey; ch
2/3 Tassepeas frozen
die Zubereitung:

prefer, but since it doesn't take as long to cook, you may want to cook the vegetables a bit before adding the rice.)

Put rice and liquid in a medium saucepan and bring to a boil. Add curry, pepper flakes, carrots, celery, leek, kale and mushrooms. Return to a boil, reduce heat, cover and simmer for 35-40 minutes, or until most of the liquid is absorbed. Add meat and peas, and cook another 5 minutes. Serve. This served 2 very (!) hungry adults. You could probably stretch it to 3 by adding a bit more rice and liquid


Anmerkungen zum Rezept: