Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | ground beef |
1 | onion medium, chopped |
1/2 Tasse | celery thinly sliced |
2 Tasse | cabbage shredded |
1/3 Tasse | green pepper chopped |
3/4 Tasse | catsup |
1/4 Tasse | water |
1/4 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | mustard prepared |
8 | Hamburger buns, split/toasted |
Cook and stir meat, onion and celery in large skillet until meat is brown.
Drain off fat. Stir in cabbage, green pepper, catsup, water, salt and mustard; heat to boiling, stirring occasionally. Reduce heat; cover and simmer until vegetables are tender, about 25 minutes. Spoon mixture onto bottom halves of buns; top with remaining halves. Via:
[not registered]
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|