Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-And-Bacon Waffles
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
2 TasseAll-purpose* or whole wheat Flour
1/2 TasseVegetable oil or margarine Or butter, melted
1 3/4 Tassemilk
1 EsslöffelGranulated or Brown sugar
4 Teelöffelbaking powder
1 TasseShredded sharp cheese (4 Ounces)
8 ScheibeBacon, crisply cooked, and Crumbled
die Zubereitung:

*if using self-rising flour omit Baking powder.

Waffle irons come in many shapes and sizes, and this batter works well. Heat waffle iron. Beat eggs with hand beater in medium bowl until fluffy. Beat in flour, oil, milk, brown sugar and baking powder just until smooth. Stir in cheese and bacon. Pour batter from cup or pitcher onto center of hot waffle iron. Bake about 5 minutes or until steaming stops. Remove waffle carefully. Twelve 4-Inch Waffle Squares (Three 9-Inch Waffles); 265 Calories Per Square.


Anmerkungen zum Rezept: