Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Waffles
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Pound mild bulk pork sausage
2 Tasseall-purpose flour
1 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
eggs separated
2 Tassebuttermilk
1/4 Tassebutter or margarine, melted
die Zubereitung:

Easter. Cook and drain sausage.Combine flour, soda, and salt; set aside. Combine egg yolks, buttermilk, and butter; add to flour mixture, stirring briskly until blended. Add sausage.Beat egg whites until stiff peaks form; carefully fold into batter. Bake in preheated oiled waffle iron. Yield: 3 (8-inch) waffles.


Anmerkungen zum Rezept: