Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage Skillet
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseSausage cut into 1/4" slices
1 EsslöffelOil/fat
1 mittelOnion chopped
Cloves garlic crushed
1 TasseAny vegetable - chopped
1/2 Tassered pepper chopped
1 Teelöffelsalt seasoned
Tomato chopped
die Zubereitung:

If you carry dried pepper flakes and freeze dried peas etc. You will find this an excellent and easy dish. Soak the veg flakes in boiling water for 20 mins before cooking and use the liquid in the recipe. Use a spicey sausage (Italian or Chorizo). I usually carry it as a staple when camping. Brown the sausage in the fat then drain all but 2 t of the fat off. Add remaining ingredients except the tomato stirring well until the veg are softened to your taste. Add the Tomato and 1/4 c of water and bring to the boil for a couple of minutes to blend the flavours. One of the seasoned salts I carry is an "Italian" (With Oregano, Basil and Summer Savory as the predominant flavours). Serve over noodles or bake fresh biscuits as the "filler."


Anmerkungen zum Rezept: