Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Burgundy Stew
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Slice Bacon
1/4 TeelöffelInstant Beef Bouillon
1/4 x ca. 450 gStew Meat 1/2-inch Cubes
2 Teelöffelred wine dry
Small Whole Fresh Mushrooms
2 Teelöffelflour unbleached
1/8 TeelöffelDried Basil, Crushed
3 3/4 x ca. 30 gCanned Tomatoes, Cut Up
1/4 TasseFrozen Pearl Onions
die Zubereitung:

In a 20-oz casserole, micro-cook bacon, loosely covered, on 100% power for 1 to 1 1/2 minutes or till done. Drain bacon, reserving drippings in casserole. Crumble bacon and set aside. Stir flour, bouillon granules, and basil into drippings. Add beef, Undrained tomatoes, and wine; mix well. Micro-cook, covered, on 100% power for 1 minute, stirring once. Micro-cook, covered, on 50% power for 10 minutes, stirring once. Stir in onions and mushrooms. Micro-cook, covered, on 50% power for 10 to 12 minutes or til meat is tender, stirring twice. Sprinkle crumbled bacon atop and serve.


Anmerkungen zum Rezept: