Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Bourgiunon
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gLean beef -- cubed
1 Tassered wine
1/3 Tasseoil
1 Teelöffelthyme
1 Teelöffelblack pepper
8 ScheibeBacon diced
Cloves garlic crushed
onions diced
1 x ca. 450 gmushrooms sliced
1/3 Tasseflour
die Zubereitung:

Marinate beef in wine , oil, thyme and pepper 4 hours at room temperature or overnight in refrigerator. In large pan, cook bacon until soft. Add garlic and onion; saute until soft. Add mushrooms and cook until slightly wilted. Drain beef, reserving liquid. Place beef in slow cooker. Sprinkle flour over the beef, stirring until well coated. Add mushroom mixture. Pour reserved marinade over all. Cook on Low 8-9 hrs.

~0700


Anmerkungen zum Rezept: