Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Kiev
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
2 Teelöffelwater
1/2 Tasseflour
1/2 Tassebread crumbs
eggs beaten
2 Teelöffelparsley snipped
2 Teelöffelgreen onions chopped
1/4 x ca. 450 gbutter
die Zubereitung:

thick. Cut butter into quarters and lay one in center of each chicken piece. Evenly divide onions and parsley between breasts. Roll each up into a log and secure with a toothpick. Mix eggs and water. Roll each log in flour, then dip in egg and cover with bread crumbs. Wrap in plastic wrap and refrigerate for at least 1 hour or overnight.

Deep fry until brown, then bake at 375 degrees for 5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: