Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Pot Roast
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gPot Roast
1 Esslöffeloil
onions diced
1 Tassecarrots thinly sliced
2 TasseCoca-Cola
2 Tassechicken stock
1 Teelöffelsalt
1 TasseFrozen Peas-defrosted
die Zubereitung:

Heat oil in a pot, add the meat and brown well on both sides. Remove the meat and pour out the fat. Replace the meat and add onion, carrot and Coca-Cola. Place over medium heat and cook 5 minutes. Add stock and salt, cover and cook for 1 1/4 hours or until meat is tender. Add the peas and cook another 5 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: