Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese blintzes
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Filling
1/2 x ca. 450 gDry cottage cheese
1/2 x ca. 450 gcream cheese
1 Teelöffelvanilla
egg
2 Esslöffelsugar
2 Esslöffelbutter melted
Wrappers
eggs
3/4 Teelöffelsalt
1 1/2 Tasseflour
2 Esslöffelbutter melted
2 Tassemilk
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

Blend filling ingredients together.For Wrappers, beat eggs well;add combined salt and flour;add butter.Add milk and water, gradually, while beating to a smooth batter.Lightly grease a 7" non stick skillet pour in about 3 tbsp. Batter, tilting pan from side to side so batter covers bottom.Fry lightly on one side until edges start to curl.Turn out on dish towel and cool. Place filling on center top of browned side of wrapper.Fold pancake in on each side and roll closed.To serve, saute in buttered skillet until brown on all sides.Serve with sour cream and preserves.Makes about 30 blintzes.Note:Blintzes can be frozen before last step.


Anmerkungen zum Rezept: