Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yogurt chicken
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gChicken Pieces Skinned
3 Esslöffellemon juice
cloves garlic minced
1 1/2 Teelöffelsoy sauce
1/2 TeelöffelFine Herbs
1 1/2 Teelöffelturmeric
1/4 Teelöffelpepper ground
3/4 Teelöffelginger ground
3 Tasseyogurt plain
1/2 Teelöffelcinnamon
Onions finely chopped
1/2 Teelöffelcloves ground
die Zubereitung:

Rub chicken with garlic, fine herbs and pepper. Combine remaining ingredients in large bowl. Add chicken, turning to coat well. Cover and marinate in refrigerator 24 hours turning occasionally. Preheat oven to 350°F. Remove chicken from marinade and place in single layer in large roasting pan. Tent with foil and bake 30 minutes. Remove foil, turn pieces and bake about 30 minutes longer or until lightly browned, basting occasionally with marinade. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept: