Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut butter rolls
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cake compressed yeast
1/4 Tassewater Lukewarm
1 Tassemilk scalded
1/2 Tassepeanut butter
Eggs well beaten
3 1/4 To 4 cups flour
1/4 Tasseshortening melted
1/4 Tassesugar
2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelnutmeg
die Zubereitung:

Soften yeast in water. Add milk, sugar, salt, shortening, eggs, nutmeg, and peanut butter. Beat well. Add flour to make a dough barely stiff enough to be kneaded. Knead until smooth on lightly floured board. Cover and let rise until double in bulk; work down. Form into rolls. Place on well-oiled baking sheet. Cover and let rise until treble in bulk. Bake in hot oven (450 F) about 15 minutes. 16 rolls. Mrs. M.M. Farnsworth, Mitchellville, Ia.


Anmerkungen zum Rezept: