Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut butter & jelly muffins
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewhole wheat flour
1/2 Tassesugar
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
3/4 TassePeanut Butter; Crunchy Style
3/4 Tasseskim milk
Eggs; Small
1/4 TasseFruit Preserves
die Zubereitung:

Combine the flour, sugar, baking powder and the salt in a mixing bowl. Cut in the peanut butter with two forks or a pastry blender until the mixture resembles coarse crumbs. Add the milk and eggs all at once, stirring until the flour is moistened. Place 2 Tb of the batter into a greased, fluted or plain muffin cup. Place 1 ts of the preserves in the center of the batter and top with 2 tb more of the batter. Repeat until you have 12 muffins. Bake in a 375 degree F. oven for 15 to 17 minutes. Remove from the muffin cups and cool on a rack.


Anmerkungen zum Rezept: