Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 1/2 x ca. 450 g | Spareribs |
36 | Wings chicken |
4 Tasse | olive oil |
1 1/2 Tasse | Raspberry vinegar |
1/2 Tasse | lemon juice fresh |
1/2 Tasse | honey |
1/2 Tasse | Sesame seed |
4 Teelöffel | cumin |
2 Teelöffel | salt |
8 | Cloves crushed garlic |
Cut spareribs crosswise into 2-inch pieces and separate. Arrange with chicken wings in roasting pan. Mix oil, vinegar, lemon juice, honey, seeds, cumin, salt and garlic in processor to blend. Pour over chicken and ribs. Cover and refrigerate overnight, turning occasionally.
Prepare barbecue (low heat). Grill chicken and ribs until crisp and cooked through, brushing with marinade and turning occasionally, about 45 minutes. Serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|