Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beery baked chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
2 EsslöffelParsley minced
1 DoseCream mushroom soup
cloves garlic pressed
1/3 Tassebeer
1/2 TeelöffelTarragon
1/8 Teelöffelthyme
2 Teelöffelsalt
2 Teelöffelonions minced
1 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Place each chicken breast in center of a large square of aluminum foil. Salt and pepper them, and fold up sides toward the center to form a dish. Heat the mushroom soup and beer in a saucepan, stir until smooth, then pour in all other ingredients. Pour the liquid over each chicken breast and fold and seal each package tightly so the liquid cannot run out. In an oven preheated to 400 degrees, bake for 20 minutes; then turn the packages over and bake for another 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: