Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken cutlet supreme
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseGround oat flour (see note) or all-purpose flour
1 EsslöffelFresh dill or 1 tsp. dried dill weed
1/8 TeelöffelLemon pepper
egg white
1/4 Tassewater
Chicken breasts, halved, boned, skinne d
2 EsslöffelMargarine or olive oil
1 mittelGreen pepper, sliced in rings
Carrots, peeled or washed, cut on the diagonal
die Zubereitung:

Heat oven to 375 degrees. Spray a 9 x 13" baking pan with cooking spray. In a shallow dish, combine oat flour, dill and lemon pepper. In another dish, beat egg white with water. Coat chicken with dry ingredients and shake off excess, dip in egg, then dip again in dry ingredients. Place in baking pan, surround with vegetables and drizzle with margarine. Bake 35 minutes, uncovered. Serve with rice or noodles.

Ground Oat Flour

Combine 1/2 cup oats and 1/2 cup oat bran in a blender or food processor. Blend 1 minute. Store excess in refrigerator.


Anmerkungen zum Rezept: