Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken saute with peanut-orange sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken, broiler-fryer*
1 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelPepper freshly ground
1/2 TeelöffelOnion salt
1 Teelöffelpaprika
2 Esslöffelpeanut oil
1/4 Tassepeanut butter
1 Tasseorange juice
die Zubereitung:

* - 2-3 lb, cut into serving pieces.

Wash and dry chicken pieces. Mix salt, pepper, onion salt, and paprika and rub into chicken pieces. Heat oil in a heavy skillet over medium heat. Saute the chicken pieces until nicely browned on all sides. Cover; reduce heat and continue cooking about 25 minutes, or until chicken is tender. Remove chicken to platter. Drain fat from skillet, add peanut butter and orange juice to skillet, and stir over low heat until smooth. Bring to a boil. Spoon peanut-orange sauce over chicken.


Anmerkungen zum Rezept: