Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken/turkey and mushrooms parmesan
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBoned chicken or turkey breasts, cut into strips
1/4 Tasseonion chopped
2 Esslöffeloil
10 3/4 x ca. 30 gCan condensed cream of mushroom soup
1/4 Tassewater
2 EsslöffelDry sherry wine
1 Tassemushrooms sliced
1/2 TasseSliced red or green bell pepper
1/4 Tasseparmesan grated
Bag Minute Rice Boil in Bag rice, cooked
die Zubereitung:

Cook and stir chicken and onion in hot oil in a skillet until chicken is lightly browned and onion is tender. Stir in soup, water and wine. Add mushrooms, peppers and cheese. Bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer 10 minutes, stirring occasionally. Serve over rice. Top with additional cheese, if desired.


Anmerkungen zum Rezept: