Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut chicken with rice
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBoned chicken breasts, cut into strips
1 Tasseonions chopped
1/4 Teelöffelred pepper crushed flakes
2 Esslöffeloil
10 3/4 x ca. 30 gCan condensed cream of chicken soup
8 x ca. 30 gCan tomatoes, drained and cut up
1/2 Tassemilk
1 Teelöffelchilli powder
2 Esslöffelpeanut butter Creamy
2 1/4 Tassewater
2 1/4 Tasserice dry
die Zubereitung:

Cook and stir chicken, onion and red pepper flakes in a skillet over high heat until chicken is lightly browned and onion is tender. Stir in soup, tomatoes, milk and chili powder. Bring to a boil. Reduce heat; cover and simmer 5 minutes. Stir in peanut butter heat through. Meanwhile, bring water to a boil in a saucepan. Stir in rice. Cover; remove from heat. Let stand 5 minutes. Fluff with a fork. Serve chicken over rice.


Anmerkungen zum Rezept: