Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar chili pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gturkey ground
1 grossOnion chopped
20 Millilitergarlic finely chopped
29 x ca. 30 gCan kidney beans; with
1 Dosetomatoes stewed
1 1/4 Tassecornmeal
1 TasseNonfat cheddar cheese; grate
2 Esslöffelchilli powder
1 Teelöffelcumin
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/2 Teelöffelred pepper crushed
1/2 Teelöffelblack pepper
1 1/4 Tasseskim milk
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
egg whites
die Zubereitung:

Preheat oven at 375. Cook meat, onion, and garlic until meat is browned. Drain off fat; add tomatoes, beans, 3/4 cup cornmeal, 1/2 cup cheese, chili powder, cumin, cayenne pepper, red pepper, and black pepper. Cook over low heat, stirring occasionally, for about 15 minutes. Pour into casserole dish. In the same pan, combine milk, the rest of the cornmeal, salt, and pepper. Stir over low heat until thickens a little. Then add remaining cheese and egg whites, stirring until smooth. Pour over ground turkey mixture. Bake for 30 minutes or until crust is lightly browned.


Anmerkungen zum Rezept: