Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and chili soup
Zutaten für 7 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TeelöffelMargarine; * see note
1 mittelonion finely chopped
1 grosscloves garlic minced
1 grossCelery stalk diced
4 1/2 TasseChicken stock; defatted
3/4 TasseSkinless boneless chicken br
1 DoseGreen chiles; ** see note
1 1/2 TasseCauliflower flowerets; chopp
1 TasseKidney beans, canned; draine
2 Esslöffelcornstarch
1 TasseCheddar cheese, lowfat; grat
1/4 Tassewater cold
die Zubereitung:

medium heat. Add onion, gar Add remaining broth, cooked chicken, chilies, cauliflower, and kidney beans Meanwhile, in a small bowl or cup, combine cornstarch and water. Add mixtu In 2 or 3 batches, add cheese to soup, stirring well after each batch. Sti Keeps in refrigerator 1-2 days.


Anmerkungen zum Rezept: