Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic fruit sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseFruit juice
1 Prisecream of tartar
1/4 TasseSugar if juice is unsweetened
1 Esslöffellemon juice
2 TeelöffelArrowroot or cornstarch
2 EsslöffelFruit juice; cold
die Zubereitung:

This fruit sauce is one of the basics. It can be served on ice cream or with a pastry.

Combine first amount of juice, cream of tartar, sugar and lemon juice in a saucepan and bring to boil. Mix arrowroot with the rest of cold fruit juice. Add to boiling juice. Cook until clear and slightly thickened. Serve hot or cold.

Makes 1 1/4 Cup

Peter Kump - Prodigy Guest Chefs Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: