Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken adobo -1
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gChicken; cut up
1/2 TasseShoyu; (soy sauce)
100 MilliliterGarlic minced
3/4 Tassevinegar
bay leaves crushed
2 Teelöffelblack pepper crushed
die Zubereitung:

thoroughly after cutting to ensure all bone slivers are removed. Combine the garlic, bay leaf, pepper, shoyu and vinegar. Marinate the chicken 2 to 3 hours, turning often. Simmer the chicken in the marinade until tender (20 to 30 minutes). Use a slotted spoon to remove the chicken. Strain the marinade and set aside. Saute the chicken at high heat in a little oil until browned. Heat the marinade to boiling. Pour the sauce over the chicken and serve.

Yields 20 Servings


Anmerkungen zum Rezept: