Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bermuda salmon
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Salmon steaks; (approximatel
1 1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
3 Esslöffellemon juice
3 Esslöffelolive oil
1 grossBermuda onion; sliced
die Zubereitung:

Rinse and dry salmon with a paper towel. Season with salt and pepper and sprinkle with lemon juice and olive oil. Spread onion slices over salmon and let stand 1 hour. Discard onion. Arrange in broiling pan. Broil 3" from source of heat, turning once, until browned on both sides.

(Adapted from a recipe in "Your Great Lakes Salmon", C.E. Johnson, D.A. Stuiber, R. C. Lindsay)


Anmerkungen zum Rezept: