Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken & asparagus roulades
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 kleinSkinned and boned chicken breast halves (about 2 pounds)
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelonion powder
1/4 Teelöffeldill dried weed
1 Packung(10 ounces) frozen asparagus spears, thawed and drained
1/2 mittelRed bell pepper, cut into
1/4 Inch strips Hollandaise Sauce
die Zubereitung:

Flatten each chicken breast half to l/4-inch thickness between plastic wrap or waxed paper. Mix salt, onion powder and dill weed; sprinkle over chicken. Place one-fourth of the asparagus spears and bell pepper strips crosswise on large end of each chicken breast half. Roll tightly; secure with toothpicks.

Arrange roulades in square microwavable dish, 8 x 8 x 2 inches. Cover with waxed paper and microwave on high 7 to 9 minutes, rotating dish 1/2 turn after 3 minutes, until chicken is done. Let stand covered 3 minutes.

Prepare Hollandaise Sauce; serve with chicken. Garnish with dill weed if desired.

4 servings


Anmerkungen zum Rezept: