Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy broccoli-carrot casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gPackage frozen broccoli,
Or 3 cups fresh, chopped
1/4 Tasseonion chopped
1 DoseCream of Chicken soup(10 3/4
1/2 TasseVermont sour cream
1 TasseVermont sharp Cheddar Cheese
1 Tassecarrots shredded
1 Teelöffelall-purpose flour
1/4 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2 TeelöffelButter melted
3/4 TasseHerb seasoned stuffing mix
die Zubereitung:

In a saucepan cook chopped broccoli and chopped onion in a small amount of boiling water for 5 minutes. Drain and set aside. In a 1 1/2 quart casserole combine soup and sour cream. Stir in shredded carrots, flour, salt, and pepper. Fold in drained broccoli-onion mixture and cheese. Combine stuffing mix and butter, sprinkle over vegatables. Bake at 350° for 25-30 minutes or until heated.

From The Flavor of Vermont, Vermont Agricultural Enterprises, Inc. No copyright shown.


Anmerkungen zum Rezept: