Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic spanish rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 mitteltomatoes quartered
2 1/4 Tassewater
1 kleinOnion chopped
1 Tassebrown rice
2 TeelöffelGarlic paste
1 Teelöffelsalt seasoned
5 Tropfentabasco sauce
1 Teelöffelmolasses
1 Tassetomatoes chopped
1/2 Tasseparsley fresh, chopped
1/2 TasseCanned tomato sauce
1/2 grossgreen pepper diced
die Zubereitung:

Place quartered tomatoes and water in blender jar; puree. Pour into large pot, add onion, and boil. Add rice, garlic paste, salt, Tabasco, and molasses. Lower heat and simmer, covered, until rice has absorbed almost all the water, usually 40-45 minutes. Add chopped tomatoes, parsley, and tomato sauce, stir well, and cover.

Fry bacon crisp in skillet; remove and blot on paper towels. Saute green pepper in bacon drippings; remove using slotted spoon and add to rise mixture. Crumble bacon and add to rice mixture. Mix well and remove from heat.

Preheat oven to 350 degrees. Lightly oil bottom of 1-quart casserole; pour rice mixture into it and bake for 20 minutes, or until rice is tender. Yield: 3 cups.


Anmerkungen zum Rezept: