Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Ww chinese-style chicken
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Jim Inners (DJJB12A
2 x ca. 450 gSkinned and boned Chicken, Cut in 3 x 1/2 inch strips.
1 TasseDiagonally celery sliced
1 Tassemushrooms sliced
1/2 Tassewater
1 TeelöffelMinced fresh ginger; -=Or=
1/4 Teelöffelginger ground
1 PackungInstant chicken-broth mix
8 x ca. 30 gFresh or frozen snow peas Or- Sliced drained canned Water Chestnuts. (Optional)
3 Esslöffelsoy sauce
1 EsslöffelCornstarch; blended with:
1 Teelöffelwater
die Zubereitung:

Brown Chicken in preheated nonstick skillet. Add celery, mushrooms, water, ginger and broth mix. Cover; bring to boil, then simmer until Chicken is tender, about 20 minutes. Stir in snow peas. Add soy sauce and blended cornstarch; cook and stir until thickened. (About 353 calories per serving)


Anmerkungen zum Rezept: