Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-tomato cornbread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Waldine Van Geffen VGHC42A
1 Tassecornmeal
1 TasseBiscuit baking mix
1/2 TasseSun-dried tomato bits
1 Tassemilk
1/3 Tassevegetable oil
1/2 TasseCheddar cheese grated
1/4 TasseParmesan cheese; gtrated
Eggs lightly beaten
1/4 TeelöffelGarlic powder; or
10 MilliliterGarlic minced
die Zubereitung:

In large bowl, combine all ingredients just until well-combined and no longer dry. Add more milk if necessary. Pre-heat oven to 375~.

Lightly oil a 8x8x2" pan. Spread batter in pan and bake 40 to 45 minutes or until top is golden and springs back at touch. Source: Timber Crest Farms


Anmerkungen zum Rezept: