Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 x ca. 30 g | Ground beef, lean |
4 | green onions sliced |
10 Milliliter | Garlic minced |
1/2 Tasse | Salsa |
1/2 Tasse | Low-fat cottage cheese |
1 Teelöffel | cornstarch |
1/4 Teelöffel | Dried oregano. crushed |
2 | Flour tortillas, 6 inch |
1/4 Tasse | Mozzarella shredded |
Cook ground beef, onions, and garlic in a small saucepan till beef is no longer pink and onion is tender. Drain off fat. Combine 2T of the salsa, the cottage cheese, cornstarch, and oregano. Add to meat mixture in saucepan. Cook and stir till thickened and bubbly. Cook and stir for 2 minutes more. Divide meat mixture between tortillas; roll up. Cover and keep warm. In the same saucepan, heat remaining salsa. Pour over burritos. Top with cheese. 3P, 1/2V, 1B. 293cal, 11gm fat.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|