Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef stroganoff (prodigy)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBeef tenderloin or sirloin cut in 2-by-1-in strips
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Onion; in 1/4-in slices
4 Esslöffelbutter
2 Esslöffelflour
1 Tassebeef stock
1 Teelöffeldijon mustard
1/4 Tassesour cream room temperature
die Zubereitung:

Spread Beef Strips on a baking sheet, sprinkle with salt and pepper, top with onion slices and let stand at room temperature for 2 hours. Melt 2 tablespoons butter in a skillet and stir in flour. Mix in stock and heat, stirring until thickened. Blend in mustard and remove from heat. In another skillet, melt remaining butter, add beef and onion and saute until browned. Add the beef (but not the onion) to the sauce and simmer 15 minutes. Remove from heat and stir in sour cream. Serve onions separately or reserve for another use.

Peter Kump - Prodigy Guest Chefs Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: