Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled baby carrot with mustard seeds, honey and dill
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
2/3 Tassewhite wine vinegar
1/2 Tassehoney
2 EsslöffelMustard seeds whole
1 Teelöffelsalt
2 x ca. 450 gBaby carrots peeled
2 Esslöffeldill minced
die Zubereitung:

Blend together first 4 ingredients completely. Cook carrots in boiling salted water until just crisp-tender, about 5 minutes. Drain well. Toss carrots with dressing. Cool to room temperature. Cover and chill overnight. (Can be made 3 days ahead.) Serve carrots at room temperature, mixed with dill.


Anmerkungen zum Rezept: