Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Winter squash & apple soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseButternut squash
2 TasseSweet potato, peeled & diced
3 mittelApples, peeled & chopped
1 mittelOnion chopped
2 Tassewater
1/2 Teelöffelsea salt
1/2 TeelöffelChinese 5 spice
1/4 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Bring the vegetables, apples and water to a boil in a saucepan on high heat. Reduce the heat and simmer 30 minutes, or until all the vegetables are tender. Add the seasonings and use a blender to process the mixture. Heat in the saucepan again on low heat until hot. Keeps 3-5 days refrigerated. *Original recipe by David Tinker, Vancouver chef

Jeanne Marie Martin, "Vegan Delights" posted by Anne MacLellan


Anmerkungen zum Rezept: