Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
12 x ca. 30 g | Round steak, 1/2" thick strip |
1 Esslöffel | olive oil |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
2 Tasse | Broccoli, flowerets & stems |
1/2 x ca. 450 g | mushrooms sliced |
1 | Onion, small, sliced |
4 Esslöffel | beef broth |
3 Esslöffel | Reduced-fat sour cream |
12 x ca. 30 g | Wide egg noodles, cooked |
Brown meat in oil in large nonstick skillet, 2-3 minutes. Add salt and pepper. Remove meat. Add broccoli, mushrooms and onion to skillet. Add broth as needed to prevent sticking; cook, stirring, 2-3 minutes. Add beef; heat through. Remove from heat. Stir in sour cream. Serve over noodles.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|