Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef choufleur
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gRound Steak (sliced 1/3" thick)
Sml Hd. Cauliflower
2 Esslöffelmargarine or butter
Garlic cloves minced
Green Pepper (sliced 3/4")
1/4 Tassesoy sauce
2 Esslöffelcornstarch
1/2 Teelöffelsugar
1 TasseGreen onions w/tops (sliced)
1 1/2 Tassebeef broth
3 TasseRice (hot cooked)
die Zubereitung:

From The Kitchen Of: Gary & Margie Hartford [Eugene Or] Serves 6

Cut meat into 1/2 inch squares. Separate cauliflower into flowerettes (about 4 cups). Brown meat in butter about 5 minutes.

Add cauliflower, green peppers, soy sauce, and garlic. Stir lightly to coat vegetables with soy sauce. Cover pan and simmer until vegetables are barley tender, about 10 minutes. Blend cornstarch, sugar and beef broth. Add to meat mixture with green onions. Cook, stirring constantly , until thoroughly heated and sauce is thickened. Serve over beds of fluffy rice.


Anmerkungen zum Rezept: