Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil & cheese dumplings
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelbutter or margarine
1 EsslöffelFresh chives; snipped -Or
1 Esslöffelgreen onion sliced
1/2 Teelöffelbasil leaf dried
1/2 TasseCreamed cottage cheese (4oz)
1 Tasseflour all purpose, sifted
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelbaking powder
die Zubereitung:

Melt butter or margarine in a small skillet. Add chives or green onion and basil. Cook, Stirring constantly, until herbs soften. Remove skillet from

heat. Stir in cottrage cheese; set aside. Sift together flour, salt and baking powder into a medium bowl. Add cottage-cheese mixture. Stir until combined. Drop by rounded teaspoonfuls into simmering soup. Cover soup and simmer until dumpling are firms, about 15 minutes. Makes about 12.


Anmerkungen zum Rezept: