Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chaurice(3) (cajun pork sausages making)
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gLean pork, trim of fat
2/3 x ca. 450 gFatback or hardest pork fat avail
1 Tasseonion finely chopped
1/2 Tasseparsley finely chopped
1 1/2 Esslöffelgarlic finely minced
2 EsslöffelHot red chiles, fine chop or 1ts dried red pepper
2 1/2 Teelöffelcayenne pepper
2 Teelöffelthyme dried
1/2 Teelöffelallspice
1 EsslöffelSalt, if desired
1/8 TeelöffelSaltpeter, optl
Prepared sausage casings
die Zubereitung:

Grind the pork and pork fat using a meat grinder. Add the onion, parsley, saltpeter and spices. Test the mixture by making a small patty and cooking it. Adjust seasonings if need be. Put the mixture through the meat grinder a second time. Stuff the sausage casing. When ready to cook, prick the sausages all over with a fork to prevent bursting. Fry in a little oil.

Compliments of :

Kathleen's Recipe Swap Page http://www. Ilos. Net/~answers/recipe


Anmerkungen zum Rezept: