Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBeef shank
1/3 Tassecarrots diced
1 Esslöffelonion minced
1/4 Teelöffelcelery salt
1/8 Teelöffelpepper
3 ca. 1 Literwater cold
1/3 TasseDiced turnips
Bayleaf
1 Teelöffelsalt
2 EsslöffelCooking fat
die Zubereitung:

Wipe beef shank. Cut meat in small pieces. Crush bone. Brown meat in hot cooking fat. combine meat, bone, bay leaf, celery salt, water, salt, and pepper. Cover. Simmer slowly 4-5 hours. Skim as necessary. Brown vegetables in hot cooking fat. Add to meat broth. Simmer until vegetables are tender. 6 servings.

The Household Searchlight


Anmerkungen zum Rezept: