Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Noodle Soup (Slow Cooker)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Broiler-fryer (3 to 3 1/2 lb), cut up and skinned
2 mittelCarrots peeled, chopped
1/2 Tasseonion chopped
Stalks celery chopped
2 1/2 TeelöffelSalt (or less)
2 Teelöffelparsley dried flakes
3/4 TeelöffelDried marjoram leaves
1/2 Teelöffelbasil leaves dried
1/4 Teelöffelpoultry seasoning
1/4 Teelöffelpepper
Bayleaf
2 ca. 1 Literwater
2 1/2 TasseUncooked medium egg noodles (4 Oz)
die Zubereitung:

Place the first 4 ingredients in a 3 1/2-quart slow cooker in the order listed. Combine salt and the next 6 ingredients; sprinkle over vegetables. Add 6 cups water; cover and cook on low setting for 8 to 10 hours. Remove chicken and bay leaf; add remaining 2 cups water. Stir in noodles and cook, covered, on high setting for 20 minutes. Meanwhile remove bones from chicken and cut chicken into bite-size pieces. Add to slow cooker, stir to mix. Cook for 15 minutes on high setting, covered or until noodles are tender.

Makes 3 1/4 quarts. Serves 8 to 10.


Anmerkungen zum Rezept: