Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basler Mehlsuppe / Basler flour Soup english
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 7/8 x ca. 30 gmargarine
1 3/8 x ca. 450 gOnion; cut in strips
7 1/8 x ca. 30 gflour white
10 1/2 TasseBeef bouillon
7/8 Tassered wine
Salt, pepper; to taste
3 1/3 x ca. 30 gSprinz (or other swiss cheese) -- shredded
die Zubereitung:

pan in the oven by great heat until dark brown - cold dwon flour

Step Two:

~ roast onion and margarine - stir in flour, mix well - cold down a little bit - stir in consomme (or bouillon) , stir well - add red wine, boil for one hour - carefully puree the soup in a blender at low speed until very smooth - return to the pot and adjust the salt and pepper - serve with shredded Sprinz


Anmerkungen zum Rezept: