Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peasant Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 ScheibeBacon diced
1 grossonions diced
20 MilliliterGarlic minced
1/2 Cabbage shredded
Red Apples chopped
3 Esslöffelflour
2 kleinchicken broth
1/8 Teelöffelnutmeg
1/4 Teelöffelcinnamon
1/2 Tasseheavy cream
egg yolks
2 Teelöffeldijon mustard
die Zubereitung:

Saute bacon and drain leaving 1-2 T. fat in pan. Saute onions and garlic.. Add cabbage and apple. Saute. Stir in flour. Cook for 3 minutes. Slowly add chicken broth. Add pepper, nutmeg and cinnamon. Stir. Add bacon. Bring pot to boil. Simmer, stirring occasionally, about 25 minutes. Just before serving, stir in cream, mixed with egg yolks and some hot soup. Pour into pot. Add mustard. Serve immediately. Mc formatting and posted by bobbi744@sojourn. Com


Anmerkungen zum Rezept: