Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Parmigiana 2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tassebread crumbs dried
2 Teelöffelparmesan grated
3/4 Teelöffelitalien seasoning
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 x ca. 450 gChicken breasts without skin
egg beaten
8 x ca. 30 gtomato sauce
3/4 TasseMozzarella shredded
die Zubereitung:

ingredients in a shallow bowl. Dip each chicken breast in beaten egg, then roll in bread crumb mixture to evenly coat. Place chicken on a cookie sheet or jelly-roll pan. Bake in preheated 375F oven for 10 minutes. Turn chicken over; bake 10-12 minutes or until chicken is thoroughly cooked. Spoon tomato sauce over chicken. Sprinkle cheese over top. Bake 3 minutes or until chicken is melted.


Anmerkungen zum Rezept: