Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | oil |
1 mittel | Onion chopped |
4 Tasse | Cooked chicken; shredded |
14 x ca. 30 g | Whole tomatoes; chop ped/drained |
1 Dose | tomato sauce |
1/2 Teelöffel | garlic powdered |
1 Prise | parsley |
1 | Corn Tortillas |
2 Dose | black olives sliced |
3 Tasse | Monterey jack cheese; grated |
1 Packung | Chicken taco seasoniong |
Chicken, Tomatoes, Tomato Sauce, Taco Seasoning, And Garlic Powder & Parsley. Blend, Bring To A Boil: Reduce Heat And Simmer Uncovered, 15 Mins. In Baking Dish, Place Tortillas Evenly On Bottom, Pour Mixture Over Tortillas, Layer With Olives And Cheese, Repeat 2 Times Ending With Cheese. Bake Uncovered In 350 Degree Oven 30 To 40 Mins.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|