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Basic All-American Barbecue Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossonions chopped
3 EsslöffelVegetable oil; for sauteing
29 x ca. 30 gCan tomato puree
31 x ca. 30 gCans tomatoes; with juice
2 1/2 Tassewhite vinegar
4 EsslöffelPacked dark brown sugar
4 Esslöffelsugar granulated
2 Esslöffelsalt
2 EsslöffelFreshly cracked black pepper
2 Esslöffelpaprika
2 Esslöffelchilli powder
4 Esslöffelmolasses
1 Tasseorange juice
2 EsslöffelLiquid barbecue smoke«
8 EsslöffelBrown mustard; dijon-style
die Zubereitung:

heavy-bottomed saucepan, saute the onion in the oil over medium

Add all the remaining ingredients, bring to a boil, then reduce the heat an

Puree sauce in 2, 3, or more batches to prevent it from spilling out of you

Will keep 2 weeks, covered, in the refrigerator.


Anmerkungen zum Rezept: