Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Batter From Kay Crowley
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseflour
1 Tassebeer
egg
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelmustard
2 TassePotato chips, crushed
die Zubereitung:

Good with vegetables (mushrooms, onions, bell peppers, squash, etc.). Also good with shrimp, fish, crab and crawfish tails.

Pour beer in flour until thin mixture. Add 1 beaten egg, Worcestershire, and mustard. Dip vegetable or fish in batter; then roll through crushed potato chips. Drop into deep fryer at 300 degrees. Cook 3 to 4 minutes until light brown.

When I Did, 'Cause I'm Not Hungry Now"

713-370-1448


Anmerkungen zum Rezept: