Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | flour |
1 Tasse | beer |
1 | egg |
1 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
1 Esslöffel | mustard |
2 Tasse | Potato chips, crushed |
Good with vegetables (mushrooms, onions, bell peppers, squash, etc.). Also good with shrimp, fish, crab and crawfish tails.
Pour beer in flour until thin mixture. Add 1 beaten egg, Worcestershire, and mustard. Dip vegetable or fish in batter; then roll through crushed potato chips. Drop into deep fryer at 300 degrees. Cook 3 to 4 minutes until light brown.
When I Did, 'Cause I'm Not Hungry Now"
713-370-1448
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|