Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bird Cakes (Tlc)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
225 GrammSolid White Vegetable Fat
1 TasseOatmeal
1 Tassenuts chopped
1 TasseFlaked Maize
1 TasseKibbled Wheat
1 TasseMixed Wild Bird Seed
1 TasseVine Fruits, chopped
die Zubereitung:

1. Melt the fat in a large saucepan 2. Put the dry ingredients into a large bowl and pour the fat over them. 3. Stir the mixture until the fat is really well mixed with the dry ingredients. 4. With damp hands, pat the mixture into small cakes or ball or put in shallow moulds 5. Leave in a cold place to set firm.


Anmerkungen zum Rezept: