Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Steak W/Onions *** (CFXM67A)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
cornstarch
3 Esslöffelsoy sauce
sugar
pepper
1 x ca. 450 gSirloin tip; sliced 1/8 in.
Oil (Peanut)
onion sliced
green peppers sliced
stalks celery sliced
1/4 Tassewater cold
1/2 TeelöffelMsg
die Zubereitung:

3, 4 ea tomatoes; cut into wedges 3, 4 ea green onions; 2" strips Mix 2 teaspoons cornstarch, soy sauce, 1 teaspoon sugar, pinch of salt and pepper; add sirloin.

Marinate for 10 to 15 minutes. Drain sirloin; fry in small amount of hot oil over high heat until meat loses red color. Push to outer edge of pan. Add small amount of oil; cook onion, green peppers and celery for 5 minutes. Make paste of 2 tablespoons cornstarch and water; stir in 1 teaspoon sugar, msg and salt and pepper to taste. Add to sirloin mixture; cook stirring, until sauce is clear. Add tomatoes and green onions, remove from heat. Serve. 4-6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: